SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 405 Kcal
  • 12 g białek
  • 11 g tłuszczów
  • 57 g węglowodanów

Składniki

2 porcji

Etykiety

Sposób przygotowania

1

Umieść w rondelku bulgur, kakao, miód i mleko migdałowe. Wymieszaj i doprowadź do wrzenia.

2

Gotuj na średnim ogniu przez 12–15 minut, ciągle mieszając. Jeżeli owsianka się przypala, dolej odrobinę wody.

3

Przykryj rondelek pokrywką i odstaw na kolejnych 10 minut.

4

Podziel na 2 porcje, każdą z nich posyp ziarnami kakaowca i jagodami goji. Podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

jacinka
23. lutego 2024

Po prostu słodkie i zdrowe śniadanie Boże 👌

Tłumaczenie automatyczne

PéťaT.
25. maja 2022

super :)

Tłumaczenie automatyczne

miroslava.palenickova@gmail.com
30. stycznia 2022

O, to świetnie! Pchnąłem to dalej. ❤️ Miałam trochę jagód, więc je dodałam. Tak! Gorąco polecam ten przepis.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1282695
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu