SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 107 Kcal
  • 10 g białek
  • 5 g tłuszczów
  • 9 g węglowodanów

Składniki

6 sztuki

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 180°C.

2

Szynkę i szpinak grubo posiekaj i umieść w naczyniu. Dodaj ubite jajka, serek wiejski, płatki owsiane i szczyptę soli, wymieszaj.

3

Ciasto rozłóż do teflonowych lub silikonowych foremek na muffinki (lub papierowych kokilek) i piecz przez ok. 25–30 w temperaturze 170–180°C.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Mária Gašparíková
16. lutego 2024

było jadalne, ale raczej już ich nie zrobię. nie przypadły mi do gustu pod względem smakowym.

Tłumaczenie automatyczne

Sofia păpădia
14. maja 2023

Bardzo dobry!

bv2h4jx2fhprivaterelayappleidcom
16. kwietnia 2023

Twoje przepisy są świetne

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu