SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Wrzuć do blendera wiórki kokosowe i zmiksuj je na mączkę.

2

Dodaj olej kokosowy, syrop klonowy, masło migdałowe i owoce goji.

3

Blenduj przez kolejnych 30 sekund.

4

Dodaj pozostałe składniki miksuj przez kolejnych 30–40 sekund na pełnych obrotach. Masa powinna być gładka i lepka.

5

Uformuj z niej w dłoniach niewielkie kulki.

6

Przed podaniem wstaw je na co najmniej 20 minut do lodówki.

7

Kuleczki możesz panierować w cynamonie, kakao albo mielonych orzechach.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Karolina Travnickova
20. października 2020

Bardzo dobre piłki.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1193960
Martina Roobová
19. lipca 2020

doskonały

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu