SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 308 Kcal
  • 10 g białek
  • 27 g tłuszczów
  • 4 g węglowodanów

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Składniki

10 porcje

Skutecznie i bezpiecznie dostarcza 100% zalecanego dziennego spożycia magnezu

  • Szybsza regeneracja organizmu
  • Przynosi ulgę przy migrenach
  • Ponad 1000 pozytywnych opinii
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 190°C.

2

Pokryj blachę papierem do pieczenia, przesyp na nią migdały i piecz przez 12 minut w temperaturze 190°C.

3

Pozostaw migdały do ostygnięcia i zmiksuj je z solą i cukrem aż do uzyskania kremowej konsystencji.

4

Co 2–3 minuty wyłączaj blender, żeby się nie przepalił.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

veronika-tafijcukova
21. sierpnia 2020

Bardzo dobry przepis na masło migdałowe

Tłumaczenie automatyczne

Markéta Dvořáková
04. maja 2020

czy to obrane czy nieobrane migdały?

Tłumaczenie automatyczne

Yurine
11. kwietnia 2020

Bardzo ciekawa i gęsta

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu