Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?
![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Rozgrzej piekarnik do 190°C.
Pokryj blachę papierem do pieczenia, przesyp na nią migdały i piecz przez 12 minut w temperaturze 190°C.
Pozostaw migdały do ostygnięcia i zmiksuj je z solą i cukrem aż do uzyskania kremowej konsystencji.
Co 2–3 minuty wyłączaj blender, żeby się nie przepalił.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Bardzo dobry przepis na masło migdałowe
Tłumaczenie automatyczne
czy to obrane czy nieobrane migdały?
Tłumaczenie automatyczne
Bardzo ciekawa i gęsta
Tłumaczenie automatyczne