
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Rozgrzej w garnku łyżkę oleju kokosowego.
Dodaj przeciśnięty przez praskę lub drobno posiekany czosnek i smaż przez minutę.
Wrzuć utartą marchewkę z ciecierzycą i kmin rzymski. Duś przez 5 minut, ciągle mieszając.
Zalej 150 ml wody i duś przez kolejnych 5 minut, aż woda całkowicie się wchłonie.
Zdejmij garnek z ognia i pozostaw na chwilę do ostygnięcia.
Ostudzone warzywa wrzuć do blendera kielichowego i zmiksuj na gładką masę.
Dopraw do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Świetny przepis
Tłumaczenie automatyczne
świetny przepis
Tłumaczenie automatyczne
Bardzo słodkie po marchewce.
Tłumaczenie automatyczne