SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 185 Kcal
  • 13 g białek
  • 10 g tłuszczów
  • 11 g węglowodanów

Składniki

4 sztuki

Sposób przygotowania

1

Zblenduj wszystkie składniki.

2

Ciasto przełóż do gofrownicy i piecz przez ok. 3–4 minuty.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Barbora Polášková
21. stycznia 2024

Ponieważ nie mam gofrownicy, użyłam patelni. Zrobiłam je wyłącznie z płatków zgodnie z przepisem, ale następnym razem zastąpię ich część mąką, konsystencja jest trochę lepka ze względu na płatki. Ciasto musiałam rozrzedzić mlekiem. Tak czy inaczej, to świetny przepis na obróbkę twardych końcówek parmezanu (pokrojonego w kostkę i zmiksowanego w blenderze) 🙂

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1377682
Meg Junger
17. maja 2023

Rewelacyjne gofry, w takim razie najlepszy przepis na słone gofry, jaki wypróbowaliśmy ;)

Tłumaczenie automatyczne

Aneta Stříbrská
25. marca 2023

ocen_1303320
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu