Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Jajka przekrój wzdłuż na pół i oddziel żółtka od białek.
Żółtka przełóż do miski i wymieszaj z ricottą, kurkumą, pokrojoną szynką i oliwą. Nadzienie posól i popierz.
Białka nafaszeruj gotowym nadzieniem i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Przepisem świętowałem sukces.
Tłumaczenie automatyczne
Absolutnie super! Nie miałam kardamonu, ale nadal smakował fantastycznie. Poza tym jest okropnie szybki. Zjadłem śniadanie, ale na pewno jest to świetna przekąska na posiedzenie lub imprezę. polecam
Tłumaczenie automatyczne
Luksusowy! Zamiast oleju dodałem śmietanę i trochę sera pleśniowego. Biczowała ręcznym trzepakiem. Nadzienie nadal stanowiło doskonałą pastę do smarowania. 💟
Tłumaczenie automatyczne