SzukajSzukajMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium Kontakt

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 180°C.

2

Wymieszaj wszystkie ziarna i pestki, mąkę, płatki, sól, pieprz i proszek do pieczenia. Dodaj rozpuszczony olej kokosowy i miód oraz 3–4 łyżki wody, a następnie gołymi rękami wyrób ciasto. Jeżeli ciasto się kruszy albo klei, dodaj trochę mąki albo dodatkową łyżkę wody.

3

Ciasto rozwałkuj między arkuszami papieru do pieczenia. Usuń górny arkusz i pokrój ciasto w kwadraty. Oddal od siebie poszczególne części, żeby nie zrosły się w trakcie pieczenia. Papier przenieś na blachę.

4

Umieść ją w piekarniku i piecz przez 15–20 minut w temperaturze 170–180°C.

Nasza rada
Do krakersów możesz dodać ulubione przyprawy albo zioła, na przykład zioła prowansalskie, sól wędzoną albo paprykę mieloną.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Petra Zivalova
29. lipca 2020

Są świetne, często je robię👍👋

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

araskova
11. lipca 2020

dobrze

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Simona Smetanová ❤️
27. czerwca 2020

Mňamka 🤤❤️

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu