
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Rozgrzej piekarnik do 180°C.
Wymieszaj wszystkie ziarna i pestki, mąkę, płatki, sól, pieprz i proszek do pieczenia. Dodaj rozpuszczony olej kokosowy i miód oraz 3–4 łyżki wody, a następnie gołymi rękami wyrób ciasto. Jeżeli ciasto się kruszy albo klei, dodaj trochę mąki albo dodatkową łyżkę wody.
Ciasto rozwałkuj między arkuszami papieru do pieczenia. Usuń górny arkusz i pokrój ciasto w kwadraty. Oddal od siebie poszczególne części, żeby nie zrosły się w trakcie pieczenia. Papier przenieś na blachę.
Umieść ją w piekarniku i piecz przez 15–20 minut w temperaturze 170–180°C.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Wiem, że to świetne
Tłumaczenie automatyczne
Są świetne, często je robię👍👋
Tłumaczenie automatyczne
dobrze
Tłumaczenie automatyczne