![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Piekarnik rozgrzej do 190°C.
Wołowinę podsmaż na głębokiej patelni, na cebulce i oliwie z oliwek.
Na patelnię dorzuć obraną i pokrojoną marchewkę, pietruszkę, paprykę, pora i pomidory, zalej 200 ml wody.
Patelnię żaroodporną umieść w piekarniku i piecz pod przykryciem w 180–190°C przez około 45 minut.
Pozostaw do ostygnięcia, a następnie zmiksuj blenderem na gładką masę.
Na sam koniec dopraw solą i pieprzem oraz dodaj wyciśnięte ząbki czosnku.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
to naprawdę świetny przepis...
Tłumaczenie automatyczne