Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Umyj bulwę selera, obierz ją i utrzyj na tarce o drobnych oczkach. Jabłko umyj i zetrzyj na tarce o grubych oczkach razem ze skórką. Jajko na twardo zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Cebulę drobno posiekaj, a dymkę pokrój w cienkie plasterki.
Wymieszaj wszystkie składniki w średniej wielkości naczyniu. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podawaj.
Przechowuj pastę w lodówce w szczelnie zamkniętym naczyniu i spożyj w ciągu 3–4 dni.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Świetne 👍👍👍
Tłumaczenie automatyczne
Dzieciom bardzo się podoba.
Tłumaczenie automatyczne
Doskonałe rozprowadzanie
Tłumaczenie automatyczne