SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 491 Kcal
  • 19,4 g białek
  • 28,9 g tłuszczów
  • 34,3 g węglowodanów

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Składniki

2 porcji

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Cebulę i czosnek obierz i pokrój w drobną kostkę.

2

W garnku rozgrzej olej i na średnim ogniu podsmaż cebulę i czosnek na złoty kolor.

3

Następnie dodaj czerwoną soczewicę i kumin. Zalej taką ilością wody, aby soczewica była w całości zanurzona.

4

Gotuj do miękkości na wolnym ogniu przez 10 minut. W razie potrzeby dolej jeszcze trochę wody.

5

Odcedź ugotowaną soczewicę i dopraw ją do smaku solą i pieprzem. Dodaj nerkowce i zblenduj na gładką masę.

6

Wstaw pastę do lodówki, żeby się przegryzła

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Lenka Beránková
16. maja 2024

Bardzo dobre :) Dodałam 1 marchewkę, ale uważam, że pasta i bez niej jest świetna. Dziękuję za przepis :)

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1237150
Anna Stokłosa
16. kwietnia 2024

Pychota !Warto zrobic.

Januše
05. lutego 2024

Świetnie

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu