
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

W dużej misce za pomocą trzepaczki wymieszaj mąkę, sól i wodę.
Dodaj mąkę żytnią, aby powstało gęste ciasto.
Ciasto przeciśnij przez przecierak do klusek lanych prosto do wrzącej wody i gotuj przez 5–7 minut.
Gotowe haluszki odcedź i przelej zimną wodą.
Cebulę podsmaż na złoto na oleju, dodaj pokrojony tempeh i kminek, przez chwilę podsmażaj.
1/3 tempehu odłóż do ozdobienia talerzy.
Kiszoną kapustę poszatkuj, zalej 500 ml wody, dodaj cukier i podgotuj.
Do kapusty dodaj haluszki oraz tempeh i wymieszaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Świetnie! Naprawdę jest dużo!
Tłumaczenie automatyczne
Mąka żytnia to po słowacku żyto :) niektóre przepisy są dobre, ale jednego zniechęca fakt, że oprogramowanie zostało tak szybko przetłumaczone przez automatycznego tłumacza. Warto by było sprawdzić tłumaczenie profesjonalisty :)
Tłumaczenie automatyczne