
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Na patelni mocno rozgrzej oliwę. Dodaj tofu pokrojone w kostkę i podsmaż je na złoty kolor (ok. 5 minut).
Dodaj pokrojone brokuły, cukier i sos sojowy. Smaż wszystko na średnim ogniu przez ok. 5 minut, mieszając, a następnie wlej 200 ml wody.
Przykryj i duś przez kolejnych 10 minut.
Wymieszaj skrobię ze 100 ml wody i wlej na patelnię, ciągle mieszając. Dopraw do smaku kolendrą, solą i pieprzem, przed podaniem na chwilę odstaw.
Stir fry świetnie smakuje z ryżem, makaronem, a nawet z ziemniakami.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Było pyszne, ale konsystencja gulaszu była mniej gęsta.
Tłumaczenie automatyczne