
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Duży garnek napełnij do połowy wodą i doprowadź do wrzenia.
W dużym naczyniu wymieszaj wszystkie składniki na ciasto i wyrób je.
Panieruj truskawki w cukrze kokosowym, a następnie oklej pojedyncze owoce warstwą ciasta, formując niewielkie kulki.
Knedle wrzuć do garnka z wrzątkiem i poczekaj, aż wypłyną na powierzchnię (ok. 5 minut).
Olej kokosowy i miód rozpuść w rondelku na wolnym ogniu (ok. 1–2 minut).
Gotowe knedle truskawkowe podziel na 4 talerze, polej rozpuszczonym olejem z miodem, podawaj.
Możesz posypać je również cynamonem albo kakao.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
mniam 👌🏼 Po prostu bardziej dosłodziłam i doprawiłam ciasto
Tłumaczenie automatyczne