![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Kalafiora podziel na różyczki i umyj.
Na patelni rozpuść olej kokosowy.
Wrzuć różyczki kalafiora i duś na średnim ogniu przez co najmniej 20 minut.
Na ostatnią minutę smażenia dorzuć przeciśnięty czosnek.
Następnie dodaj przecier pomidorowy, chili i rozmaryn. Duś przez 2 minuty na średnim ogniu.
Dolej mleko kokosowe i gotuj przez kolejnych 5 minut.
Posól do smaku.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
.
Tłumaczenie automatyczne
Ł atwy w przygotowaniu i dobrze smakuje.
Tłumaczenie automatyczne