SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt
Znasz z naszej książki kucharskiej

Jemy zdrowo – szybko i prosto

Strona 72Dowiedz się więcej o książce

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 184 Kcal
  • 6 g białek
  • 11 g tłuszczów
  • 13 g węglowodanów

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Naturalne remedium na zmęczenie i rozdrażnienie – Reishi

  • Lepsza odporność
  • Chroni serce
  • Łagodzi stres
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Kalafiora podziel na różyczki i umyj.

2

Na patelni rozpuść olej kokosowy.

3

Wrzuć różyczki kalafiora i duś na średnim ogniu przez co najmniej 20 minut.

4

Na ostatnią minutę smażenia dorzuć przeciśnięty czosnek.

5

Następnie dodaj przecier pomidorowy, chili i rozmaryn. Duś przez 2 minuty na średnim ogniu.

6

Dolej mleko kokosowe i gotuj przez kolejnych 5 minut.

7

Posól do smaku.

Nasza rada
Podawaj jako samodzielne danie albo jako sos do ryżu lub makaronu. Gotową potrawkę możesz udekorować kilkoma listkami świeżej natki pietruszki.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

adazap3
24. września 2023

.

Tłumaczenie automatyczne

Jiří1985
04. sierpnia 2023

Staňule
01. lipca 2023

Ł atwy w przygotowaniu i dobrze smakuje.

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu