Twój koszyk jest pusty
Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Ciasto jest rozsmarowujące, więc na pewno nie zaszkodzi dodać jajko, a 2 łyżki soku z cytryny to było trochę za dużo jak na mój gust i wtedy smak był zbyt wyraźnie kwaśny.
Tłumaczenie automatyczne
Powiedziałbym, że w proporcji było za dużo soku z cytryny, więc był dość kwaśny. Dodatkowo ciasto bez jajka w ogóle się nie trzyma i rozpada, następnym razem spróbuję dodać jajka i na pewno zostawię je w piekarniku jeszcze trochę. Jest też dość sucha, dip jest prawie koniecznością. :)
Tłumaczenie automatyczne