SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 253 Kcal
  • 9 g białek
  • 10 g tłuszczów
  • 31 g węglowodanów

Poczuj się lepiej i pewniej w swojej skórze dzięki kolagenowi!

  • Skóra pełna blasku
  • Gęste włosy
  • Zdrowe stawy
Więcej informacji

Składniki

1 porcja

Naturalne remedium na zmęczenie i rozdrażnienie – Reishi

  • Lepsza odporność
  • Chroni serce
  • Łagodzi stres
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 190°C.

2

Zblenduj wszystkie składniki na gładką masę.

3

Uformuj z niej niewielkie kulki i ułóż je na blasze pokrytej papierem do pieczenia.

4

Piecz przez 20–25 minut w temperaturze 180–190°C.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Katka Bartošová
01. sierpnia 2024

Ciasto jest rozsmarowujące, więc na pewno nie zaszkodzi dodać jajko, a 2 łyżki soku z cytryny to było trochę za dużo jak na mój gust i wtedy smak był zbyt wyraźnie kwaśny.

Tłumaczenie automatyczne

Zuzana Kotásková
20. lutego 2023

Tereza Janovská
03. listopada 2022

Powiedziałbym, że w proporcji było za dużo soku z cytryny, więc był dość kwaśny. Dodatkowo ciasto bez jajka w ogóle się nie trzyma i rozpada, następnym razem spróbuję dodać jajka i na pewno zostawię je w piekarniku jeszcze trochę. Jest też dość sucha, dip jest prawie koniecznością. :)

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu