
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Ugotuj makaron w osolonej wodzie, zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Dokładny czas gotowania zależy od kształtu makaronu i wynosi ok. 12–15 minut.
W międzyczasie oczyść mięso, pokrój je w kostkę i szybko podsmaż na 10 ml (ok. 1 łyżki) oleju słonecznikowego. Po 5 minutach smażenia na średnim ogniu odstaw patelnię.
Przygotuj pesto ze szpinaku: zmiksuj blenderemzblenduj na gładką masę szpinak, orzechy laskowe, resztę oleju i parmezan.
Dopraw do smaku solą i pieprzem. Odcedź ugotowany makaron, wymieszaj go z pesto i kurczakiem.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Świetny przepis, bardzo dobry i przede wszystkim szybki.
Tłumaczenie automatyczne
Bardzo dobrze 😊
Tłumaczenie automatyczne