SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 235 Kcal
  • 12 g białek
  • 12 g tłuszczów
  • 26 g węglowodanów

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Składniki

6 porcje

Naturalny sposób na walkę ze zmęczeniem – Bis-glicynian magnezu

  • Energetyzuje
  • Odpręża
  • Wzmacnia mięśnie i kości
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Drobno posiekaj cebulę. W dużym garnku rozgrzej 1 łyżkę oliwy i zeszklij na niej cebulę (ok. 3 minuty na wolnym ogniu).

2

Następnie dodaj kumin, soczewicę, pomidory z puszki i mleczko kokosowe. Wymieszaj i podlej 700 ml bulionu. Nakryj garnek pokrywką i gotuj przez 12–14 minut.

3

Następnie zdejmij z ognia i zmiksuj zupę na gładki krem za pomocą blendera ręcznego.

4

Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podawaj z kleksem kwaśnej śmietany i prażonymi pestkami dyni.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Katka Bartošová
23. sierpnia 2024

Świetne i niesamowicie proste.

Tłumaczenie automatyczne

Miroxp
02. marca 2024

Smak rewelacyjny ale jeszcze dodałem trochę pieprzu cayenne

Lucie Domasová
23. stycznia 2024

nie jest źle, ale raz mi wystarczyło

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu