SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Zmiksuj wszystkie składniki na spód.

2

Powstałą masę przełóż do tortownicy o średnicy 20 cm wyłożonej folią spożywczą (nie zapomnij o bokach) i wstaw do lodówki.

3

Składniki na krem zblenduj i wlej na przygotowany spód. Gotowy tort zostaw na noc w lodówce. Podziel na 12 kawałków i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Terkysek
06. kwietnia 2024

Co do wypełnienia, a co do ciała? T.T

Tłumaczenie automatyczne

Mirka Kolarovská
10. maja 2023

skąd mam wiedzieć, które składniki należą do korpusu, a które do nadzienia??? 🫣🤔

Tłumaczenie automatyczne

slon
09. października 2022

winiarz

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu