Twój koszyk jest pusty
Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Jemy zdrowo i smacznie
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Doskonały. Zamiast borówek dodałam jeżyny.
Tłumaczenie automatyczne
Chleb doskonale komponuje się np. z białym jogurtem greckim. Użyłam mrożonych jagód, ale w chlebie smakowały jak świeże.
Tłumaczenie automatyczne
Ta kanapka jest bardzo dobra, ale dokonałbym kilku poprawek. Dodałbym trochę skórki z cytryny do ciasta, żeby je ożywić. W przepisie wybrałbym też inną procedurę. Wszystko można też wymieszać, ale jeśli masz twardszy miód, lepiej najpierw wymieszać go z letnim mlekiem, a następnie dodać inne składniki, aby wszystko było równomiernie wymieszane. Na koniec dokładnie wymieszaj jagody, aby nie zmielą się podczas miksowania. Nie rozumiem też, skąd autorzy wymyślili piękny żółty korpus na zdjęciu przepisu. Bo chleb z mąki razowej na pewno nie będzie taki żółty :) Ale to tylko szczegół. Kiedy do tego dojdę, wrzucę zdjęcie, jak to wygląda w prawdziwym życiu :)
Tłumaczenie automatyczne