Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Piekarnik rozgrzej do 175°C.
Banany rozgnieć widelcem w dużej misce, dodaj rozpuszczony olej kokosowy, miód (najlepiej płynny) i jajka. Ubij.
Dodaj pozostałe składniki: mąkę orkiszową, cynamon, mleko, proszek do pieczenia i sól. Dokładnie wymieszaj i przelej ciasto do keksówki pokrytej papierem do pieczenia.
Ostatniego banana przekrój wpół, ułóż na wierzchu i piecz w temperaturze 165−175°C przez 40−45 minut.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Polecam dodać mniej mąki, ale poza tym przepis super.🤌🏼
Tłumaczenie automatyczne
Konsystencja jak dla mnie za gęsta i trochę lejąca. Jestem bardzo usatysfakcjonowany :)
Tłumaczenie automatyczne
chleb był bardzo dobry, po prostu dodałam więcej bananów i mniej mąki
Tłumaczenie automatyczne