![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Z mleka odlej ok. 3 łyżki i wymieszaj je z budyniem w proszku.
Resztę mleka doprowadź do wrzenia.
Przelej do niego budyń i gotuj, ciągle mieszając, aż zgęstnieje (ok. 2–3 minuty).
Pozostaw do ostygnięcia.
Następnie wymieszaj z ricottą i miodem.
Wstaw na co najmniej 15 minut do lodówki. Podawaj na zimno.
Budyń jest wyśmienity bez dodatków, a jeszcze lepszy ze świeżymi owocami.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Mniam!
Tłumaczenie automatyczne
doskonały, mega cháluji❤️
Tłumaczenie automatyczne