SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Umieść wszystkie składniki w blenderze i zmiksuj na gładkie, lejące ciasto.

2

Odstaw na 5–10 minut.

3

Rozgrzej patelnię nieprzywierającą i smaż racuchy przez 1 minutę z jednej i niecałą minutę z drugiej strony. Obróć, kiedy pęcherzyki powietrza na powierzchni ciasta zaczną pękać.

Nasza rada
Podawaj z masłem orzechowym, bananem i dowolnym syropem
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Nikol Labuťová
20. stycznia 2024

Karolina Skalska
14. października 2023

Pyszne naleśniki. Szybkie i proste do zrobienia. Lekki serek i owoce robią robotę. Napewno do nich wrócę 👍

ocen_1314738
Zuzana Z
28. maja 2023

Doskonałe naleśniki! Zawsze wychodziły dobrze, nawet jeśli czasami wprowadzałam kilka zmian (więcej bananów, inna mąka czy mleko roślinne). Wystarczy kierować się konsystencją ciasta.

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu