SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 74 Kcal
  • 3 g białek
  • 3 g tłuszczów
  • 9 g węglowodanów

Skutecznie i bezpiecznie dostarcza 100% zalecanego dziennego spożycia magnezu

  • Szybsza regeneracja organizmu
  • Przynosi ulgę przy migrenach
  • Ponad 1000 pozytywnych opinii
Więcej informacji

Składniki

14 sztuki

Naturalne remedium na zmęczenie i rozdrażnienie – Reishi

  • Lepsza odporność
  • Chroni serce
  • Łagodzi stres
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Umieść wszystkie składniki w blenderze i zmiksuj na gładkie, lejące ciasto.

2

Odstaw na 5–10 minut.

3

Rozgrzej patelnię nieprzywierającą i smaż racuchy przez 1 minutę z jednej i niecałą minutę z drugiej strony. Obróć, kiedy pęcherzyki powietrza na powierzchni ciasta zaczną pękać.

Nasza rada
Podawaj z masłem orzechowym, bananem i dowolnym syropem
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Denisa Vojtíšková
30. marca 2025

.

Tłumaczenie automatyczne

kmitrikovagmailcom
07. lutego 2025

Dla mnie super! Dodałam cynamonu i z dżemem/twarogiem wyszło pyszne i sycące. Zmiksuj wszystko dokładnie w blenderze.

Tłumaczenie automatyczne

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
06. grudnia 2024

Więc nie będę już tego robić. Dodałem wanilię i cynamon, ale i tak były zbyt mdłe.

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu