![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Buraczki zblenduj na gładką masę. Dodaj mleko, mąkę, nasiona chia, stewię i proszek do pieczenia.
Zblenduj lub zmiksuj na gładkie ciasto.
Mocno rozgrzej patelnię nieprzywierającą. Rozpuść odrobinę oleju kokosowego i smaż racuchy przez ok. 2 minuty z każdej strony.
Jeżeli chcesz jeść racuchy na ciepło, odkładaj je do piekarnika rozgrzanego do 100°C.
Podawaj z twarogiem lub jogurtem, świeżymi owocami, orzechami lub budyniem chia.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Świetny przepis. Bardzo dobre racuchy. 😄
Świetnie :)
Tłumaczenie automatyczne