
Jemy zdrowo i smacznie

Buraczki zblenduj na gładką masę. Dodaj mleko, mąkę, nasiona chia, stewię i proszek do pieczenia.
Zblenduj lub zmiksuj na gładkie ciasto.
Mocno rozgrzej patelnię nieprzywierającą. Rozpuść odrobinę oleju kokosowego i smaż racuchy przez ok. 2 minuty z każdej strony.
Jeżeli chcesz jeść racuchy na ciepło, odkładaj je do piekarnika rozgrzanego do 100°C.
Podawaj z twarogiem lub jogurtem, świeżymi owocami, orzechami lub budyniem chia.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Są doskonałe, ale jak obliczana jest porcja? ? Ile porcji stanowi kaloryczność przepisu?
Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego
Świetnie, dodałam jajka zgodnie z zaleceniami 🙂
Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego