SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 242 Kcal
  • 11 g białek
  • 7 g tłuszczów
  • 31 g węglowodanów

Poczuj się lepiej i pewniej w swojej skórze dzięki kolagenowi!

  • Skóra pełna blasku
  • Gęste włosy
  • Zdrowe stawy
Więcej informacji

Składniki

3 porcji

Dobrze przyswajalny magnez zapewnia wysoką jakość snu

  • Najlepiej przyswajalna forma magnezu
  • Naturalny sposób na zmęczenie
  • Przynosi ulgę przy skurczach mięśni
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Umieść wszystkie składniki w wysokim naczyniu i za pomocą blendera ręcznego zmiksuj je na gładkie, lejące ciasto.

2

Weź dużą patelnię nieprzywierającą i rozgrzej ją na średnim ogniu.

3

Za pomocą chochli lub łyżki wlewaj porcje ciasta na rozgrzaną patelnię i smaż racuchy przez 1 minutę z każdej strony. Z podanej ilości składników zrobisz około 10–12 placków.

4

Najlepiej smakują prosto z patelni.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Michaela Hortová
02. listopada 2024

Dla mnie super, zrobiłam z jogurtu roślinnego i dodałam odrobinę mleka sojowego, z płatków bezglutenowych odpowiednich dla osób na diecie bezglutenowej.

Tłumaczenie automatyczne

Adriána Baloghová
24. października 2024

👍

Tłumaczenie automatyczne

Aneta Gmyrek
22. września 2024

Bardzo dobre i szybkie w przygotowaniu

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu