SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

W misce roztrzep jajka z jogurtem i syropem kukurydzianym.

2

Dodaj wszystkie pozostałe składniki i mieszaj do uzyskania gładkiego ciasta.

3

Na średnim ogniu rozgrzej patelnię z nieprzylegającą powłoką.

4

Małą chochelką nakładaj ciasto na rozgrzaną patelnię i smaż z każdej strony przez 1–2 minuty.

5

Z ciasta powinno wyjść ok. 6 średniej wielkości placków.

6

Placki możesz podawać z miodem, orzechami, owocami lub suche.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Denisa Vojtíšková
29. marca 2023

Bardzo smaczne, polecam z syropem daktylowym

Tłumaczenie automatyczne

Radka Štolpová
15. kwietnia 2022

Jako słodzik podałam syrop z cykorii, ekstraktu waniliowego nie miałam, ale nie przeszkadzało mi to. Do ciasta dodałam około 2 łyżek mleka migdałowego do rozcieńczenia i naleśniki pięknie się uformowały, bez problemów z opiekaniem, pyszne :)

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1328275
Toni
25. września 2021

Połączenie kaszy gryczanej z makiem jest świetne ❤️, trochę rozpuściłam i świetnie

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu