SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 248 Kcal
  • 6 g białek
  • 8 g tłuszczów
  • 38 g węglowodanów

Naturalny sposób na walkę ze zmęczeniem – Bis-glicynian magnezu

  • Energetyzuje
  • Odpręża
  • Wzmacnia mięśnie i kości
Więcej informacji

Składniki

6 porcje

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Przesiej do miski mąkę i proszek do pieczenia, dodaj cynamon, imbir i szczyptę soli. Wymieszaj.

2

W drugim naczyniu ubij maślankę, olej, mleko i miód.

3

Połącz suche i mokre składniki, dodaj puree z dyni i wymieszaj. Odstaw ciasto na 10 minut.

4

Smaż racuchy na suchej patelni nieprzywierającej.

Nasza rada
Podawaj z ulubionym syropem, twarogiem i owocami sezonowymi.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

5z4twcqh9rprivaterelayappleidcom
16. stycznia 2023

andrejkaa
21. września 2020

Nie wiem co to było, ale ciasto było bardzo złe, może pomyliłem się, ale nie ten przepis na mnie.

Tłumaczenie automatyczne

Silvie Beránková
29. września 2018

Zadowolenie z mojej strony. Nawet synowie w wieku 4 i 6 lat mieli twarze jak chomiki. Zamiast mielonego imbiru użyłam świeżego.

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu