SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 306 Kcal
  • 8 g białek
  • 5 g tłuszczów
  • 57 g węglowodanów

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Składniki

1 porcja

Naturalne remedium na zmęczenie i rozdrażnienie – Reishi

  • Lepsza odporność
  • Chroni serce
  • Łagodzi stres
Więcej informacji

Etykiety

banner image

Sposób przygotowania

1

Komosę wrzuć do garnka i praż na sucho przez ok. 3 minuty. Następnie wlej mleko i zagotuj.

2

Zmniejsz ogień i gotuj przez 15–20 minut do miękkości. Od czasu do czasu zamieszaj. Jeżeli płyn zbyt szybko odparuje, dodaj trochę wody.

3

Do jeszcze ciepłej owsianki dodaj miód i cynamon. Wymieszaj.

4

Podawaj z ulubionymi owocami.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Žaneta Molischová
14. kwietnia 2024

To jest świetne. Zwiększyłam masę owoców. Wziąłem 100 g jagód. Część dodałam w trakcie gotowania, część po. Oraz posiekane migdały. 👌🏼

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1266595
kqcgjw9q7sprivaterelayappleidcom
25. sierpnia 2022

Verunka Hanáková
15. kwietnia 2022

Miałem truskawki i jagody i oczywiście było bardzo dobre. Trzeba przyzwyczaić się do smaku komosy ryżowej, czyli do konsystencji.

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu