SzukajSzukajMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium Kontakt

Sposób przygotowania

1

W naczyniu wymieszaj kakao, wiórki kokosowe, mąkę, jajko, białko i mleko. Dokładnie wymieszaj i ubij.

2

Rozgrzej patelnię nieprzywierającą i rozpuść na niej olej kokosowy.

3

Wlewaj ciasto na rozgrzaną patelnię i smaż naleśniki na średnim ogniu, przez 2–3 minuty z każdej strony, aż w cieście zaczną powstawać bąbelki powietrza.

4

Przygotuj polewę: Rozpuść olej kokosowy (np. w mikrofalówce) i wymieszaj go z miodem i kakao.

5

Gotowe naleśniki podawaj z polewą czekoladową.

Nasza rada
Do naleśników możesz podać świeże owoce.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Anišipka
18. marca 2022

Na pewno nie robiłem tego ostatni raz, po prostu je odkurzyłem ❤️

Tłumaczenie automatyczne z języka słowackiego

ocen_1294556
Petra Rakowská
07. października 2021

Samo ciasto jest mniej słodkie, dodałam skyr z odrobiną syropu z cykorii i gotowanych malin. Absolutnie doskonałe 👌😋

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

ocen_1271816
Aleksandra Kołuda
21. maja 2021

Naleśniki mega <3

ocen_1250570
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu