
Jemy zdrowo i smacznie

W naczyniu wymieszaj kakao, wiórki kokosowe, mąkę, jajko, białko i mleko. Dokładnie wymieszaj i ubij.
Rozgrzej patelnię nieprzywierającą i rozpuść na niej olej kokosowy.
Wlewaj ciasto na rozgrzaną patelnię i smaż naleśniki na średnim ogniu, przez 2–3 minuty z każdej strony, aż w cieście zaczną powstawać bąbelki powietrza.
Przygotuj polewę: Rozpuść olej kokosowy (np. w mikrofalówce) i wymieszaj go z miodem i kakao.
Gotowe naleśniki podawaj z polewą czekoladową.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
doskonałe ☺👌
Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego
doskonałe 👌😊
Tłumaczenie automatyczne z języka słowackiego
Jako miłośniczka słodyczy naleśniki absolutnie mnie zachwyciły! Pracowałem wieczorem i jadłem śniadanie dopiero rano w pracy z przeziębieniem, z jagodami i żurawiną. Naleśniki smakowały wyśmienicie i były cudownie czekoladowe 😍 Zdecydowanie nie robiłam ich ostatnim razem. Oprócz ilości. Zrobiłam porcję dla 4 osób i zjadłam sama na śniadanie i podwieczorek 🫣
Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego