![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
W naczyniu wymieszaj kakao, wiórki kokosowe, mąkę, jajko, białko i mleko. Dokładnie wymieszaj i ubij.
Rozgrzej patelnię nieprzywierającą i rozpuść na niej olej kokosowy.
Wlewaj ciasto na rozgrzaną patelnię i smaż naleśniki na średnim ogniu, przez 2–3 minuty z każdej strony, aż w cieście zaczną powstawać bąbelki powietrza.
Przygotuj polewę: Rozpuść olej kokosowy (np. w mikrofalówce) i wymieszaj go z miodem i kakao.
Gotowe naleśniki podawaj z polewą czekoladową.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
dobroć ;)
Tłumaczenie automatyczne
doskonałe ☺👌
Tłumaczenie automatyczne
doskonałe 👌😊
Tłumaczenie automatyczne