SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 154 Kcal
  • 3 g białek
  • 8 g tłuszczów
  • 16 g węglowodanów

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Do sporego rondelka wlej wodę do 1/3 wysokości. Obierz jabłka, usuń gniazda nasienne, pokrój je w ósemki i włóż do garnka.

2

Doprowadź wodę do wrzenia, dodaj cynamon, gałkę muszkatołową i przykryj rondelek pokrywką. Gotuj na średnim ogniu przez 45 minut.

3

Odcedź jabłka, zblenduj je i pozostaw do ostygnięcia. Do przestudzonego puree dodaj serek śmietankowy i ekstrakt waniliowy.

4

Przełóż twarożek do słoiczków i przechowuj w lodówce. Podawaj z owocami lub jako smarowidło do chleba.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Klára Baksová
10. lipca 2023

Alžběta K
25. września 2020

Niewiele, przed dodaniem sera było to całkiem przyzwoite śniadanie, ale ser bardzo mi się nie podoba.

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu