SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 57 Kcal
  • 5 g białek
  • 1 g tłuszczów
  • 5 g węglowodanów

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Podziel kalafiora na różyczki.

2

Zagotuj wodę, osól ją i na średnim ogniu ugotuj kalafiora (ok. 10–15 minut). Odcedź.

3

Ugotowane warzywo zblenduj wraz z obraną szalotką, twarogiem, kurkumą i płatkami drożdżowymi.

4

Dopraw do smaku solą i pieprzem.

5

Gotową pastę przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 3 dni.

Nasza rada
Podawaj z pieczywem razowym albo świeżymi warzywami. Pastę możesz udekorować uprażonymi pestkami słonecznika.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

ndnnpyhjpfprivaterelayappleidcom
27. września 2024

Więc to wcale nie smakowało dobrze.

Tłumaczenie automatyczne

Marie Havlová
23. kwietnia 2024

Bardzo dobre, lekkie jedzenie.

Tłumaczenie automatyczne

Martina Hloušková
03. marca 2024

w ogóle nie smakowało.. przeszło przez płot z kurczaka

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu