SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 200 Kcal
  • 7 g białek
  • 8 g tłuszczów
  • 25 g węglowodanów

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Składniki

10 porcje

Naturalne remedium na zmęczenie i rozdrażnienie – Reishi

  • Lepsza odporność
  • Chroni serce
  • Łagodzi stres
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 130°C. Pokryj blachę papierem do pieczenia.

2

W blenderze kielichowym umieść suszone śliwki, 130 ml wody i masło orzechowe. Zmiksuj na gładką masę i odstaw.

3

Do dużego naczynia wsyp płatki owsiane, nasiona i pestki, cynamon i sól. Polej masą śliwkową i dobrze wymieszaj.

4

Następnie rozsyp surową granolę na blasze i wstaw ją do piekarnika.

5

Piecz przez 45 minut w 130°C. W trakcie pieczenia kilkakrotnie wymieszaj i rozbij grudki kopyścią. Uważaj, żeby nie przypalić mieszanki.

Nasza rada
Podawaj granolę z jogurtem naturalnym i świeżymi owocami.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

pyrxvmhz8nprivaterelayappleidcom
30. sierpnia 2022

To jest bomba! Granola bez dodatku cukru - jestem podekscytowana! Wprawdzie jest dość mokry, więc na początku jest dużo pracy, ale jest bardzo dobry, lekko kwaśny, często jem sam 😀

Tłumaczenie automatyczne

i.revajova@icloud.com
28. listopada 2020

Doskonały

Tłumaczenie automatyczne

Alena Zedníková
30. czerwca 2020

smakuje całkiem nieźle, ale na mokro .. Spodziewałam się chrupiącego

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu