SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 170°C, blachę wyłóż papierem do pieczenia.

2

W dużym naczyniu wymieszaj płatki, orzechy, sól, cynamon, nasiona chia i wiórki kokosowe.

3

W mniejszym naczyniu ubij rozpuszczony olej kokosowy i syrop. Mokrymi składnikami polej suche i dokładnie wymieszaj wszystko gołymi rękami.

4

Wsyp granolę na przygotowaną wcześniej blachę, wstaw do piekarnika i piecz przez 25 minut w temperaturze 170°C. Mniej więcej w połowie pieczenia wymieszaj, żeby równomiernie się upiekła.

5

Wyjmij granolę z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia. Przechowuj w zamkniętym naczyniu, w chłodnym miejscu. Zużyj w ciągu ok. 2 miesięcy.

Nasza rada
Granola orzechowa jest pyszna ze świeżymi jagodami i domowym mlekiem owsianym.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Google Reviews
22. marca 2024

google@prudek.com

Tłumaczenie automatyczne

marie havlova
05. kwietnia 2023

Świetnie

Tłumaczenie automatyczne

Veronika Srholcová
27. stycznia 2023

mniam

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu