![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Rozgrzej piekarnik do 170°C, blachę wyłóż papierem do pieczenia.
W dużym naczyniu wymieszaj płatki, orzechy, sól, cynamon, nasiona chia i wiórki kokosowe.
W mniejszym naczyniu ubij rozpuszczony olej kokosowy i syrop. Mokrymi składnikami polej suche i dokładnie wymieszaj wszystko gołymi rękami.
Wsyp granolę na przygotowaną wcześniej blachę, wstaw do piekarnika i piecz przez 25 minut w temperaturze 170°C. Mniej więcej w połowie pieczenia wymieszaj, żeby równomiernie się upiekła.
Wyjmij granolę z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia. Przechowuj w zamkniętym naczyniu, w chłodnym miejscu. Zużyj w ciągu ok. 2 miesięcy.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
google@prudek.com
Tłumaczenie automatyczne
Świetnie
Tłumaczenie automatyczne
mniam
Tłumaczenie automatyczne