
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Rozgrzej piekarnik do 170°C, blachę wyłóż papierem do pieczenia.
W dużym naczyniu wymieszaj płatki, orzechy, sól, cynamon, nasiona chia i wiórki kokosowe.
W mniejszym naczyniu ubij rozpuszczony olej kokosowy i syrop. Mokrymi składnikami polej suche i dokładnie wymieszaj wszystko gołymi rękami.
Wsyp granolę na przygotowaną wcześniej blachę, wstaw do piekarnika i piecz przez 25 minut w temperaturze 170°C. Mniej więcej w połowie pieczenia wymieszaj, żeby równomiernie się upiekła.
Wyjmij granolę z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia. Przechowuj w zamkniętym naczyniu, w chłodnym miejscu. Zużyj w ciągu ok. 2 miesięcy.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
google@prudek.com
Tłumaczenie automatyczne
Świetnie
Tłumaczenie automatyczne