SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 65 Kcal
  • 4,3 g białek
  • 2,7 g tłuszczów
  • 6 g węglowodanów

Skutecznie i bezpiecznie dostarcza 100% zalecanego dziennego spożycia magnezu

  • Szybsza regeneracja organizmu
  • Przynosi ulgę przy migrenach
  • Ponad 1000 pozytywnych opinii
Więcej informacji

Składniki

6 porcje

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Do garnka wlej odpowiednią ilość wody, posól ją i doprowadź do wrzenia.

2

Do wrzątku wrzuć brokuł, zmniejsz ogień i gotuj do miękkości (ok. 4–6 minut).

3

Po ugotowaniu odcedź. Dodaj serek śmietankowy lub twaróg i zblenduj na gładką masę.

4

Dopraw do smaku solą, pieprzem i płatkami drożdżowymi. Przechowuj pastę w lodówce, zużyj w ciągu 2–3 dni.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

yndjd9ct2dprivaterelayappleidcom
04. kwietnia 2024

Doskonały

Tłumaczenie automatyczne

nikolapolakova02gmailcom
02. marca 2024

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
21. listopada 2023

Mniam, doskonale. Nie miałam słodyczy, więc utarłam gałkę muszkatołową. I dobrze, jeśli brokuły trochę ostygną, bo pasta na ciepło nie jest dobra 😀

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu