SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 111 Kcal
  • 1 g białek
  • 0,3 g tłuszczów
  • 23,3 g węglowodanów

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Naturalny sposób na walkę ze zmęczeniem – Bis-glicynian magnezu

  • Energetyzuje
  • Odpręża
  • Wzmacnia mięśnie i kości
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 100°C, blachę pokryj papierem do pieczenia.

2

Wymieszaj cukier z cynamonem.

3

Jabłka pokrój w cieniutkie plasterki. Panieruj je w cukrze i cynamonie.

4

Tak przygotowane plasterki jabłek umieść na blasze i piecz przez 2–3 godziny w temperaturze 90–100°C. Czas pieczenia można dowolnie modyfikować, w zależności od tego, na ile wypieczone i chrupiące są owoce.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

yq8pppy7hr@privaterelay.appleid.com
07. lutego 2022

Bauca
23. października 2021

Polecam nieco grubsze plastry. Przy cienkich plasterkach nie mają takiego smaku jak grubsze :)

Tłumaczenie automatyczne

DiaMi
20. października 2021

Jestem cynamonem więc więcej cynamonu ... no są świetne 🥰🥰

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1274242
banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu