
Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Jemy zdrowo na wsi i w mieście

W misce wymieszaj mąkę, serek wiejski, jajko, proszek do pieczenia i szczyptę soli. Wyrabiaj ciasto gołymi rękami aż do całkowitego połączenia składników.
Miskę z ciastem odstaw na 10—15 minut, żeby „odpoczęło”. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 170°C i pokryj blachę papierem do pieczenia.
Z ciasta uformuj 4 bułki podobnej wielkości i ułóż je na blasze. Blachę z bułkami wstaw do rozgrzanego piekarnika i piecz przez 30–35 minut w temperaturze 165–170°C. Upieczone bułki powinny być zarumienione, ale miękkie po naciśnięciu.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Mam je i są doskonałe.
Tłumaczenie automatyczne
Świetnie 😋
Tłumaczenie automatyczne
Bułeczki wyszły twarde, i co najgorsze surowe w środku…