Jeszcze tylko 94,90 zł ti uzykasz darmową wysyłkę
SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 94 Kcal
  • 3 g białek
  • 1 g tłuszczów
  • 18 g węglowodanów

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Składniki

3 porcji

Naturalny sposób na walkę ze zmęczeniem – Bis-glicynian magnezu

  • Energetyzuje
  • Odpręża
  • Wzmacnia mięśnie i kości
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Pokrój pomidory wpół, usuń piętki i pokrój w cienkie plasterki. Cebulę też pokrój w cienkie plasterki.

2

Pomidory i cebulę wrzuć do salaterki, polej octem, posyp cukrem i solą (ok. pół łyżeczki) i wymieszaj. Odstaw na 5 minut, aby pomidory puściły sok, a sos się przegryzł. Dodaj natkę.

3

Wstaw na 10 minut do lodówki i podawaj schłodzoną.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Františka Sabóová
03. sierpnia 2024

Rut Rosická
11. lipca 2024

Peťka Murphy
09. lipca 2024

Zastąpiłam cukier trzcinowy erytrytolem i użyłam octu jabłkowego. Do pomidorów z ogrodu nie było potrzebne nawet 100ml wody. Dla mnie najlepsze.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1489183
banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu