Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Pokrój pomidory wpół, usuń piętki i pokrój w cienkie plasterki. Cebulę też pokrój w cienkie plasterki.
Pomidory i cebulę wrzuć do salaterki, polej octem, posyp cukrem i solą (ok. pół łyżeczki) i wymieszaj. Odstaw na 5 minut, aby pomidory puściły sok, a sos się przegryzł. Dodaj natkę.
Wstaw na 10 minut do lodówki i podawaj schłodzoną.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Zastąpiłam cukier trzcinowy erytrytolem i użyłam octu jabłkowego. Do pomidorów z ogrodu nie było potrzebne nawet 100ml wody. Dla mnie najlepsze.
Tłumaczenie automatyczne