
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Ugotuj soczewicę: przepłucz ją pod zimną wodą i wrzuć do średniej wielkości garnka. Zalej litrem wody i doprowadź do wrzenia na średnim ogniu. Gotuj przez 20 minut do miękkości.
Ugotowaną soczewicę odcedź, ostudź pod strumieniem zimnej wody i wrzuć do dużej salaterki.
Dodaj ogórka i marchewkę pokrojone w drobną kostkę, drobno posiekaną czerwoną cebulę, drobno posiekaną pietruszkę, 2 łyżki octu winnego, sok i skórkę z limonki, sól i pieprz. Dobrze wymieszaj.
Podziel sałatkę na porcje. Bezpośrednio przed podaniem posyp pokruszoną fetą.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Jest znakomicie❤️
Tłumaczenie automatyczne