Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Piekarnik rozgrzej do temperatury 180°C.
Dynię obierz, przepołów i pokrój w plastry. Plastry ułóż na blasze pokrytej papierem do pieczenia, skrop oliwą z oliwek i umieść na 25 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 170–180°C.
Upieczone plastry dyni skrop miodem, octem balsamicznym i dopraw do smaku solą i pieprzem. Plastry podziel na 2 porcje, posyp pokruszoną fetą i sezamem.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Prosto, szybko, bardzo dobrze. :) Posypałam słonecznikiem bo nie miałam sezamu, też super. Jedna dynia = porcja dla dwóch dorosłych osób i jedna pozostała.
Tłumaczenie automatyczne