SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 390 Kcal
  • 8 g białek
  • 25 g tłuszczów
  • 37 g węglowodanów

Skutecznie i bezpiecznie dostarcza 100% zalecanego dziennego spożycia magnezu

  • Szybsza regeneracja organizmu
  • Przynosi ulgę przy migrenach
  • Ponad 1000 pozytywnych opinii
Więcej informacji

Składniki

2 porcji

Naturalne remedium na zmęczenie i rozdrażnienie – Reishi

  • Lepsza odporność
  • Chroni serce
  • Łagodzi stres
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Piekarnik rozgrzej do temperatury 180°C.

2

Dynię obierz, przepołów i pokrój w plastry. Plastry ułóż na blasze pokrytej papierem do pieczenia, skrop oliwą z oliwek i umieść na 25 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 170–180°C.

3

Upieczone plastry dyni skrop miodem, octem balsamicznym i dopraw do smaku solą i pieprzem. Plastry podziel na 2 porcje, posyp pokruszoną fetą i sezamem.

Nasza rada
Udekoruj dynię pestkami granatu i rukolą.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Alžběta Králová
27. sierpnia 2022

Prosto, szybko, bardzo dobrze. :) Posypałam słonecznikiem bo nie miałam sezamu, też super. Jedna dynia = porcja dla dwóch dorosłych osób i jedna pozostała.

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu