SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 340 Kcal
  • 4 g białek
  • 14 g tłuszczów
  • 50 g węglowodanów

Dobrze przyswajalny magnez zapewnia wysoką jakość snu

  • Najlepiej przyswajalna forma magnezu
  • Naturalny sposób na zmęczenie
  • Przynosi ulgę przy skurczach mięśni
Więcej informacji

Składniki

2 porcji

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 200°C.

2

Bataty obierz i umyj. Pokrój ostrym nożem na grube prostopadłościany.

3

Przesyp do miski i wymieszaj z oliwą, solą i papryką, tak by były w całości pokryte tłuszczem.

4

Piecz frytki przez ok. 10 minut, następnie wyjmij blachę z piekarnika, poodwracaj je i wstaw z powrotem, żeby upiekły się równomiernie ze wszystkich stron.

5

Piecz przez kolejnych 10 minut, a następnie podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Andy Kváčová
03. marca 2024

świetny przepis, jestem miło zaskoczona.. robiłam z łososiem

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1291924
hofievagmailcom
03. marca 2024

To było pyszne

Tłumaczenie automatyczne

Xiren
15. maja 2023

Cienki

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu