SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 60 Kcal
  • 1 g białek
  • 5 g tłuszczów
  • 3 g węglowodanów

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Pokrój cukinie na plastry o grubości 3–4 mm.

2

Przeciśnij czosnek przez praskę i wymieszaj go w salaterce z oliwą, sokiem z cytryny i solą.

3

Wsyp pokrojoną cukinię i dokładnie wymieszaj, tak by wszystkie kawałki oklejone były sosem.

4

Ułóż plastry warzyw na grillu i piecz z obu stron przez 3–4 minuty.

Nasza rada
Cukinia z grilla najbardziej smakuje nam jako składnik sałatki albo dodatek do mięs.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Toni
20. czerwca 2021

świetne do grillowania 👌

Tłumaczenie automatyczne

Jarmila F
28. maja 2020

Spróbowałem pierwszy raz i cukinia była doskonała.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1136274
Zuzi Kamišová
02. lutego 2020

Bardzo smaczne i gotowe, proste ...

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu