SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt
Znasz z naszej książki kucharskiej

Jemy zdrowo – szybko i prosto

Strona 124Dowiedz się więcej o książce

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 213 Kcal
  • 11 g białek
  • 9 g tłuszczów
  • 23 g węglowodanów

Naturalne remedium na zmęczenie i rozdrażnienie – Reishi

  • Lepsza odporność
  • Chroni serce
  • Łagodzi stres
Więcej informacji

Składniki

8 porcje

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Piekarnik rozgrzej do 190°C.

2

Wołowinę podsmaż na głębokiej patelni, na cebulce i oliwie z oliwek.

3

Na patelnię dorzuć obraną i pokrojoną marchewkę, pietruszkę, paprykę, pora i pomidory, zalej 200 ml wody.

4

Patelnię żaroodporną umieść w piekarniku i piecz pod przykryciem w 180–190°C przez około 45 minut.

5

Pozostaw do ostygnięcia, a następnie zmiksuj blenderem na gładką masę.

6

Na sam koniec dopraw solą i pieprzem oraz dodaj wyciśnięte ząbki czosnku.

Nasza rada
Pastę podawaj z suchymi tostami z chleba słonecznikowego lub pełnoziarnistego.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Andrea Semková
13. sierpnia 2023

to naprawdę świetny przepis...

Tłumaczenie automatyczne

Sabina Dvořáková
16. marca 2022

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu