SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 425 Kcal
  • 12 g białek
  • 16 g tłuszczów
  • 58 g węglowodanów

Poczuj się lepiej i pewniej w swojej skórze dzięki kolagenowi!

  • Skóra pełna blasku
  • Gęste włosy
  • Zdrowe stawy
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Dobrze przyswajalny magnez zapewnia wysoką jakość snu

  • Najlepiej przyswajalna forma magnezu
  • Naturalny sposób na zmęczenie
  • Przynosi ulgę przy skurczach mięśni
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Ziemniaki dokładnie umyj i wyszoruj. Ugotuj je w mundurkach do miękkości i pozostaw do ostygnięcia, a następnie pokrój na połówki.

2

Suszone pomidory zalej wrzątkiem i odstaw na ok. 20 minut, aby napęczniały. Po tym czasie odsącz je i pokrój.

3

Komosę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

4

Wymieszaj, polej oliwą i dopraw do smaku octem umeboshi.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

pyrxvmhz8nprivaterelayappleidcom
29. stycznia 2023

Z porami i olejem pomidorowym słyną ☺️☺️☺️

Tłumaczenie automatyczne

Smietniczek987
25. stycznia 2022

Więcej suszonych pomidorów, mniej komosy, dodatkowo por i jest BOMBA

ocen_1283645
dominikachladkova
23. stycznia 2022

fajna odmiana, dobry smak, dałabym mniej pomidorów, były za mocne, dodałabym trochę świeżego sera do zmiękczenia

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu