SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Ryż ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu (ryż pełnoziarnisty należy gotować dłużej, 20–25 minut).

2

Tempeh pokrój w kostkę lub cieńkie plasterki. Paprykę umyj i pokrój w paski.

3

Czosnek przeciśnij przez praskę, a cebulę drobno posiekaj.

4

Na patelni rozgrzej łyżkę oleju rzepakowego i podsmaż na nie cebulę i czosnek. Dodaj tempeh z papryką i smaż przez 10 minut.

5

Dodaj sos sojowy, miód i 100 ml wody. Ciągle mieszaj, aż woda całkowicie odparuje.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

c52xcvngzcprivaterelayappleidcom
18. kwietnia 2024

Absolutnie doskonałe!

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1466570
Dominik Feiler
11. marca 2024

Adéla Šimíčková
16. stycznia 2024

Świetnie! Dodałam jeszcze marchewkę, potem fasolkę szparagową i na wierzch trochę sezamu :)

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1473024
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu