
Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Przygotuj sobie dwa głębokie talerze. Do jednego wsyp mąkę orkiszową, w drugim ubij mleko i jajka ze szczyptą soli i pieprzu.
Pokrój chleb. Na dwóch kromkach ułóż 150 g pomidorów z puszki, plastry mozzarelli i świeżą bazylię. Przykryj drugą kromką.
Na dużej patelni rozgrzej 1 łyżkę oliwy. Obtocz kanapki w mące, a następnie w jajku z mlekiem. Włóż je ostrożnie na patelnię i opiecz je na średnim ogniu, po 1,5 minuty z każdej strony.
Po upieczeniu przekrój kanapki na pół, ułóż na 4 talerzach i podawaj na ciepło.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
namoczony chleb prawie bez smaku :-( nawet nie dało się go zawinąć, wlałam jajko na patelnię i położyłam na nim chleb. Może lepiej by było ze świeżymi pomidorami
Tłumaczenie automatyczne
Przepis mnie nie zachwycił, nie smakował mi
Tłumaczenie automatyczne