SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 66 Kcal
  • 1 g białek
  • 3 g tłuszczów
  • 8 g węglowodanów

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Składniki

20 porcje

Dobrze przyswajalny magnez zapewnia wysoką jakość snu

  • Najlepiej przyswajalna forma magnezu
  • Naturalny sposób na zmęczenie
  • Przynosi ulgę przy skurczach mięśni
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 180–185°C.

2

W większej misce wymieszaj płatki owsiane, mąkę, mus jabłkowy, proszek do pieczenia, syrop z agawy, olej kokosowy, ekstrakt waniliowy, jajka i sól tak, aby powstało zwarte ciasto.

3

3. Przygotuj niewielką blaszkę (20 x 30 cm) i wyłóż ją papierem do pieczenia.

4

Ciasto przełóż na blaszkę, posyp migdałami i orzechami, i piecz przez 30–35 minut.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

ZuzanaKom
27. kwietnia 2023

Nie smakował

Tłumaczenie automatyczne

Týnuše 11
25. lutego 2023

Doskonały przepis. Użyłam małej tortownicy i wyszło w sam raz.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1230691
Anna Kozáčková
23. lutego 2023

Świetny przepis, na pewno nie piekłam go po raz ostatni.

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu